Erälastut

Erälastut-kirjoituskilpailu nuorille eränkävijöille

Eräkirjamessujen innoittamana Eräkirjamessut, Suomen Metsästysmuseo, Suomen Metsästäjäliitto ja Kansainväliset Erämessut järjestävät eräaiheisen kirjoituskilpailun.

Nuorille kirjoittajille suunnattu Erälastut-kirjoituskilpailu tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päästää luovuutesi valloilleen! Tartu tilaisuuteen sekä kynään, ja lähde mukaan seikkailuun. Kilpailu innostaa sinua ilmaisemaan ajatuksiasi, tutkimaan tarinoidesi syvyyksiä ja luomaan unohtumattomia kokemuksia sanojen kautta. Älä epäröi – tässä on tilaisuutesi loistaa kirjoittajana!

Säännöt

Kilpailun tehtävänä on kirjoittaa kaunokirjallinen erätarina. Kirjoitus voi olla muistelma, fiktio tai runo.

Kilpailun rahapalkinnot myöntää Juha K. Kairikon rahasto. Rahaston tarkoituksena on tukea suomalaiseen metsästyskulttuuriin liittyvää julkaisutoimintaa ja tutkimustyötä. Kilpailutyöt arkistoidaan Suomen Metsästysmuseon arkistoon ja niistä on suunnitteilla kokoelmateos. 

  • Ensimmäinen palkinto: 300 euroa
  • Toinen palkinto: 200 euroa
  • Kolmas palkinto: 100 euroa

Lisäksi kilpailussa jaetaan kirja- ja tuotepalkintoja. Kaikki kilpailuaikana sääntöjen mukaisesti osallistuneet saavat pääsylipun Kansainvälisille Erämessuille.

Kilpailun raadissa on puheenjohtaja Monni Himarin lisäksi Suomen Metsästysmuseolta Perttu Matero, Suomen Metsästäjäliitosta Jaska Salonen, Kansainvälisiltä Erämessuilta Pauliina Lindgren ja Kairikon rahastosta Kusti Kairikko.

Osallistumisohjeet

Tutustu kilpailun laajempiin sääntöihin ja osallistujaohjeisiin Metsästysmuseon verkkosivustolla (www.metsastysmuseo.fi/eralastut).

Onnea ja menestystä kilpailuun!

Erälastu-kirjoituskilpailu